Nalatenschappen

In veel gevallen komt een notaris aan de behandeling van een nalatenschap niet of nauwelijks te pas. Als alle erfgenamen meerderjarig zijn en u kunt allemaal met elkaar door één deur dan gaat het wel. Toch speelt ook hier de erfbelasting weer een grote rol. Veel mensen denken dat ze de aangifte daarvoor wel zelf kunnen indienen maar er is vaak wel wat te verdienen. Laat u zich ook hierover door ons adviseren. Als wij tot de conclusie komen dat er geen problemen te verwachten zijn dan laten wij het graag aan u over maar als het ingewikkeld wordt staan wij u graag bij.

Ook een verdeling in een nalatenschap wil wel eens op problemen stuiten. Wij kunnen met onze ervaring en mediation veel narigheid voorkomen.

Ons advies is om in nalatenschappen met veel erfgenamen in alle gevallen een notaris in de hand te nemen. Wij kunnen vanuit onze ervaring makkelijk de regie in handen nemen en houden en dat bespaart ieder veel ergernis en kosten.

Ons kantoor is aangesloten bij de Stichting Certificering Executeurs (SCE). De SCE is de enige Stichting in Nederland die executeurs certificeert. Certificering vindt plaats op grond van kennis, ervaring en kunde. SCE-executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap te behandelen. U bent dus bij ons kantoor aan het juiste adres.

logo_SCE