Diensten

Mijn woning/hypotheek

De overdracht van uw nieuwe woning is bij ons in goede handen. Wij besteden zorg aan uw belangen en de vestiging van de hypotheek. Wij zien het ook als uw belang dat alles op de afgesproken tijd rond is.

Lees verder

Huwelijk/samenwonen

Als u trouwplannen hebt of van plan bent te gaan samenwonen, kom dan samen bij ons langs. Voor de zakelijke gevolgen kunt u de keuze maken na door ons te zijn voorgelicht.

Lees verder

Echtscheiding/beëindiging samenwoning

Helaas komt dit onderwerp tegenwoordig ook veel aan de orde. Hoofdregel is dat u er samen uit moet zien te komen, maar een beetje hulp kan veel leed voorkomen.

Lees verder

Schepen/Zeeschepen

Ook schepen en pleziervaartuigen kunnen bij het kadaster worden te boek gesteld. Voordeel is dat u dan een hypothecaire lening op het schip kunt krijgen. Gevolg is wel dat bij een verkoop het schip ook weer via de notaris moet worden.

Lees verder

Agrarische praktijk

Wij hebben grote affiniteit met de agrarische praktijk. Wij weten dat een boerenbedrijf heel wat anders is dan ieder ander bedrijf. Boer zijn is een roeping en geen renteniersbaan maar de familie moet het je wel gunnen.

Lees verder

Testamenten/estateplanning/levenstestament

Vroeger was een langstlevende testament van belang om vanwege het toen sterk verouderde erfrecht de langstlevende partner niet afhankelijk te maken van de kinderen.

Lees verder

Nalatenschappen

In veel gevallen komt een notaris aan de behandeling van een nalatenschap niet of nauwelijks te pas. Als alle erfgenamen meerderjarig zijn en u kunt allemaal met elkaar door één deur dan gaat het wel.

Lees verder

Ondernemingsrecht / Vennootschapsrecht / B.V.'s

Wanneer u als ondernemer voor de keuze staat met een eenmanszaak, of een vennootschap onder firma (VOF), maatschap of een cooperatie te starten, dan dienen wij u graag van advies.

Lees verder